Nascha Van Echelpoel

Ik voelde mij altijd al aangetrokken tot yoga maar stapte pas voor het eerst op de mat op een moment in mijn leven dat ik het het meest nodig had. Kort na mijn eerste kennismaking met yoga probeerde ik een les Ashtanga Yoga en sloeg de vonk echt over. De vaste serie, de fysieke uitdaging, de Ujjayi ademhaling en de rust die het mij bracht zorgde ervoor dat Ashtanga Yoga een echte passie werd.
 
Na een tijdje begon het te kriebelen om mijn passie te delen met anderen en docent te worden. Ik volgde opleidingen bij Annemieke van der Zouwen, Joeri Roelandt, Manju Pattabhi Jois en Nele Van Poucke.
 
In mijn lessen probeer ik mijn kennis en passie voor Ashtanga Yoga door te geven, je fysiek uit te dagen met respect voor je lichaam en geest en je vooral een goed gevoel te bezorgen.
 
Teacher Training Ashtanga Yoga (2019, Ashtanga Yoga Academy – 200HR)
Teacher Training Ashtanga Yoga – The first series adjustments (2019 Manju Pattabhi Jois – 35HR)
Teacher Training introductie 2de serie Ashtanga Yoga (2020-2021 Ashtanga Yoga Academy – 100HR)
Teacher Training Sup Yoga ( 2021 Prana Vinyasa – 16HR)