ZAT 24 OKTOBER  

(13.30-17.00)

Met Josiane Coenegrachts.

 

Een kennismaking met de kracht van familie-opstellingen door Josiane van het Zonnehuis in Borgloon https://www.zonnehuis-borgloon.be.

Je maakt kennis met een krachtige methodiek die je kan helpen kijken waar je staat in een bepaald aspect van je leven en welke volgende stap je zou kunnen zetten. Niet alleen je eigen ervaringen, maar ook onverwerkte gebeurtenissen in het verleden van je familie(systeem), hebben soms nog impact nu. Meestal zijn we ons daarvan niet bewust, maar telkens je iets van jezelf niet begrijpt zou het kunnen dat een onbewust patroon uit je familiesysteem je parten speelt. En of het nu uit je eigen levensgeschiedenis, of uit dat van je voorouders komt, zowel je kracht als je kwetsbaarheid werd door beide gevormd. Het is verrijkend dit van dichter te onderzoeken en te ervaren.

In deze workshop leer je de beginselen van opstellingen en ga je zelf aan de slag met oefeningen. Tenslotte zal er een opstelling worden gedaan, waar je zelf een opstelling kunt vragen of kunt deelnemen als representant.

Respect voor iedereen uit het systeem is ons belangrijkste uitgangspunt.

 

€ 45 p.p. (+ €20 indien je zelf een opstelling vraagt)

Min. 6 deelnemers

Aanmelden kan via info@yogaenco.be. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE06 7360 7416 2022. Betalingsvoorwaarden: zie prijzen.