ZONDAG 24 APR

(16:00 – 18:00)

Met Lies Mahy 

De tijd lijkt weg te vallen. Alles lijkt op zijn plaats te vallen. Je bent je bewust van elke beweging. Elke ademhaling. Elk geluid. Je bent helemaal in het moment. Je bent… in flow.
In de Oosterse geneeskunde zegt men dat stagnatie ziekte is. Als de vloeistoffen in je lichaam niet meer stromen, komen afval- en gifstoffen vast te zitten, word je ziek. Lies neemt je mee op onderzoek naar factoren die je (terug) in je ‘flow’ brengen. Principes die we al bewegend verkennen, maar die evengoed toepasbaar zijn naast de mat. Zo integreer je meteen alles in je hele wezen, zodat het ook écht een deel van jezelf kan worden.
In deze 2u durende sessie neemt Lies je in haar typische stijl mee in een uitgebreide vinyasa practice, aangevuld met vrije beweging, meditatie, een stukje filosofie en journaling. Lies biedt je een veilige ruimte met veel vrijheid om binnen de grenzen van jouw mogelijkheden te werken. Ze houdt ervan om zowel met het gestructureerde van de bekende yogahoudingen te werken als je aan te moedigen om je buiten de veiligheid van het gekende te wagen. Want het is wanneer je echt leert ownership te nemen en je niet alleen laat leiden door wat je wordt verteld, dat je ontdekt wat klopt voor jou.

€25

Min. 6 deelnemers.

Aanmelden kan via https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co/Reserveren. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE27 9731 6460 3273. Voorwaarden vind je bij ‘Prijzen’.