BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT RESERVEREN, ANNULEREN & VEILIGHEID. LEES DEZE AUB GOED DOOR!

BUITENLESSEN

Inschrijven is verplicht en kan in principe tot 5 min. voor de lesstart op:      https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren

Echter wanneer het minimumaantal deelnemers (5 pers.) niet is bereikt 2 uur voor de les van start gaat, dan wordt de inschrijvingsmogelijkheid stopgezet. Op deze manier weten zowel deelnemers als docenten 2 uur op voorhand of een les al dan niet kan doorgaan.         
 

Betalen

De les dient op voorhand te worden betaald.

Je kan voorlopig alleen per losse les betalen: €13 (incl. btw & huur buitenlocatie)

De abonnementen en beurtenkaarten blijven on-hold tot de studio weer open mag.

Betalen kan op BE70 9731 6766 3625. Vermeld ‘VOORNAAM, NAAM, DATUM, LES’. 

Annuleren

Kan je niet naar de les komen, annuleer dan je boeking ten laatste 2 uur op voorhand. Doe je dat niet, dan zal een losse lesbeurt alsnog worden aangerekend.  

HIEROP WORDEN GEEN UITZONDERINGEN GEMAAKT; WE WILLEN VOOR IEDEREEN DEZELFDE REGELS HANTEREN.

 

Lesplaatsen

Villa Clementina, Brusselsesteenweg 143, Zemst
Chiroterrein Pius X, Kruisbaan 119b, Mechelen
Iham sporthaltent, Bautersemstraat 57, Mechelen

Er is gratis en voldoende parking voor zowel fietsen als auto’s.

Veiligheidsvoorschriften

Op alle lesplaatsen is er genoeg ruimte zodat de afstandsregels kunnen worden toegepast.

Draag je mondmasker tot je op je mat zit.   

BINNENLESSEN

> In de studio zullen slechts maximaal 16 deelnemers op veilige afstand van elkaar les kunnen volgen. We werken daarom met het reserveringssysteem Supersaas: https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. In het reservatiesysteem staat het lessenrooster vermeld en ook de lesplaats. Mocht je nog geen account hebben, dan kan je er één aanmaken via deze link.  

> Is de les volzet, plaats je dan zeker op de wachtlijst. Het systeem wijst je automatisch een plek toe als er één vrijkomt en stuurt je een bevestigingsmail. Ook al zijn de wachtlijsten soms lang, het gebeurt zelden dat er iemand niet kan deelnemen aan de les. De dag van de les komen er vaak nog last-minute plekjes vrij.

> Annuleren kan kosteloos tot 4 uur van tevoren. Annuleer je minder dan 4 uur voor de lesstart of niet, dan dien je de les alsnog te betalen. (Abo, UitPas Kansentarief of geen beurtenkaart? Dan betaal je €13). 

Ook als je op de wachtlijst staat en meer dan 4u voor de lesstart bericht krijgt dat je een plekje toegewezen krijgt, dien je de les te betalen. Zet je dus alleen op de wachtlijst als je ook daadwerkelijk naar de les kan komen!

 > Via het reservatiesysteem houden we je op de hoogte van last-minute wijzigingen. Wanneer een les dient geannuleerd te worden omwille van slecht weer of te weinig deelnemers, dan zullen de ingeschrevenen daarvan ook per e-mail verwittigd worden (en dit ten laatste 90 min. voor de lesstart). Het is belangrijk dat je het rooster nakijkt voor je vertrekt om misverstanden over tijdstip, locatie etc. te voorkomen. Het zijn geen geldige redenen om niet voor een gemiste les te moeten betalen. DUS: check voor je vertrek! 🙂  

> Deelnemen aan de lessen doe je op eigen risico. Noch Yoga & Co, noch de docent kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen of kwetsuren. Indien je dat wenst kan je een sportverzekering afsluiten via https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

> Betalen kan ter plekke: GEPAST contant of met de Payconiq app.

We willen je vragen om alleen te reserveren als je daadwerkelijk de intentie hebt om te komen en niet om te reserveren voor het geval je die dag naar de les zou willen komen. Snap je? ;-). Dat bemoeilijkt de werking en mensen die op de wachtlijst staan, worden soms te laat ‘toegelaten’ dankzij een annulering en kunnen zelf niet meer komen. Gevolg: die mensen gaan ook alle lessen boeken die ze mogelijks willen bijwonen. Op die manier ontstaat er een verwrongen systeem dat zorgt voor ongenoegen bij alle partijen. Houd je dit in het achterhoofd? 

 

Mogen we je alvast heel erg bedanken voor je vertrouwen in ons? Dat doet deugd en geeft moed.

Lies, Milla, Valerie, Sigrid, Anne-Marie, Elize, Pascale & Kim

 

☀️

 

 

Omwille van de veiligheidsmaatregelen moeten we onze werking (tijdelijk) wijzigen. We hebben alle informatie opgenomen in een mini-draaiboek dat we regelmatig bijwerken naargelang de ontwikkelingen. Lees je mee? Update 02/10/’20.

We baseren onze veiligheidsvoorschriften op de leidraad die wordt uitgevaardigd vanuit Sport Vlaanderen:  www.sport.vlaanderen/media/13868/leidraad.pdf, alsook op de bijkomende verplichte maatregelen van de Stad Mechelen en de Veiligheidsraad. 

– Draag een mondmasker bij het betreden en verlaten van de studio. Alleen tijdens de les èn wanneer je op je matje zit, mag het mondmasker uit.

– De studio is zo ingericht dat de veiligheidsafstand van 1.5 m kan worden gehandhaafd voor, tijdens en na de les.

– Kom binnen en plaats je schoenen in één van de schoenenvakjes.

– Zeg je naam aan de balie, zodat we je fiche kunnen aanvullen.

– Betalen doe je bij voorkeur met de Payconiq-app of GEPAST! contant geld.

– Neem een opbergbakje in het houten rek en ontsmet het met het daartoe voorziene product.

– Leg in een bakje in de kleedkamer alle spullen die je niet nodig hebt in de les (neem alleen het hoogstnodige mee naar de studio).

– Leg je yogamat op één van de afgelijnde matvakken.

– Ga zitten of liggen op je mat en wacht rustig tot de les van start gaat. Vanaf nu kan je mondmasker af.

– Na afloop van de les zet je weer je masker op. Neem daarna je spullen, ontsmet je handen en verlaat rustig de studio.

 

WAT KAN (MOMENTEEL) NIET?

 

Theehoek en douche gebruiken.

Breng indien nodig je eigen drinkbus mee. Trek je sportkledij aan voor je naar de studio komt.

Je kan gebruik maken van het toilet. Dat is voorzien van ontsmettende doekjes, handzeep & -papier.

 

Bij reservatie verklaar je je automatisch akkoord met deze (tijdelijk nieuwe) huisregels. Dankjewel voor je begrip! 

 

Y&C Team

De regels van het huis

BE PLUGGED-IN

Via de nieuwsbrief, Facebook en de website houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen van Y&C. Eventuele last-minute wijzigingen vind je in het boekingsysteem SuperSaas.  

BE ON TIME

BE SAFE

 

 

Kom op tijd, zodat je rustig kan aanmelden en jezelf kan installeren voor de les. We starten stipt en de deur gaat op slot voor het begin van de les. Vanaf dan kan je niet meer deelnemen. 

 

 

 

Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico en kan, indien je dat wenst, een persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten via:

https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

 

BE AWARE

 

Beurtenkaarten en abonnementen zijn beperkt geldig. Terugbetaling is in geen enkel geval mogelijk. Verlenging is slechts mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Raadpleeg de tab Prijzen of vraag ernaar in de studio. Omwille van Covid-19 zijn er bijkomende voorwaarden. Je vindt deze hierboven. 

BE COMFORTABLE

 

 

Draag gemakkelijke en schone kledij. In de shala (zaal) zijn geen schoenen toegestaan. Frisse voeten zijn aangenaam voor iedereen ;-)! Laat je schoenen bij het binnenkomen van de studio achter in de inkomhal. 

BE SILENT

 

 

In de zaal houden we het graag stil. Vermijd geanimeerde gesprekken, maar probeer op je mat tot rust te komen en je zo voor te bereiden op de les.  

BE HEALTHY

 

 

Kom met een lege maag, maar wel voldoende gehydrateerd naar de les. In de theehoek vind je water en thee (voorlopig niet Covid-19). Bedien gerust jezelf.

 

 

BE RESPECTFUL

 

 

Draag zorg voor het materiaal dat Y&C je ter beschikking stelt. Als je een matje huurt, vergeet dan niet om het na afloop van de les schoon te maken met het daartoe voorziene schoonmaakmiddel. Laat eventueel afval achter in de vuilbakjes.

BE PRESENT

 

Laat gsm’s, pc’s … achter in de kleedkamer. Vergeet niet om ze uit te zetten. Met uitzondering van je matje, laat je ook al je andere spullen in de kleedkamer.

BE PATIENT

 

Misschien heb je nog nooit yoga gedaan of is het al een hele tijd geleden. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is. Je bent sowieso welkom.