De regels van de weide

 

Als je inschrijft voor een les, dan verklaar je je automatisch akkoord met onderstaande regels van de weide. Dankjewel!

BE AWARE

Je dient te reserveren voor de openluchtlessen. Dat kan via het online boekingssysteem en tot 15 min voor de les van start gaat. https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Yogalessen_De_Yogaweide.

Annuleren kan kosteloos tot 2u van tevoren. Annuleer je minder dan 2u voor de lesstart, dan dien je de les alsnog te betalen via overschrijving op het nummer BE709731 6766 3625. 

Is de inschrijvingslijst volzet, plaats je dan op de wachtlijst. Die wijst je automatisch een plek toe als er eentje vrijkomt.

Er is geen sanitair aanwezig (wel voldoende ‘bosjes’ 😉).

Deelnemen aan de lessen en parkeren op de weide doe je op eigen risico! Noch Yoga & Co, noch de eigenaar van de weide kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen. Indien je dat wenst kan je een sportverzekering afsluiten via https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

 

BE SAFE

Houd minstens 1.5 m afstand van de andere deelnemers (Uitz. is je eigen gezinsbubbel).

Ben je ziek(jes), blijf dan thuis.

Blijf na de les niet ‘plakken’, maar pak rustig je spullen om weer huiswaarts te keren.

Neem je eigen ontsmettende handengel mee.

BE COMFORTABLE

 

Breng je eigen yogamat, desinfecterende handengel en drinkbus mee. Denk ook aan zonnecrème, muggenmelk, warme kledij, dekentje …

Je kan auto & fiets gratis parkeren op de locaties. Er is een bushalte op 100 m afstand en je kan vanuit Mechelen veilige fietswegen nemen tot aan de weides.  

BE PATIENT

  

Misschien heb je nog nooit yoga gedaan of is het al een hele tijd geleden. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is. Je bent sowieso welkom. 

BE PLUGGED-IN

BE ON TIME

 

Via de homepagina op de website houden we je op de hoogte van last-minute wijzigingen of wanneer een les dient geannuleerd te worden omwille van slecht weer of te weinig deelnemers (lessen gaan pas door vanaf 6 deelnemers). Check deze pagina voor je vertrekt!

 

 

Kom op tijd zodat je de nieuwe lesplek kan vinden, de betaling kan afronden en jezelf rustig kan installeren.

De gratis parking* op de weide sluit als de les van start gaat!

De Yogaweides bevinden zich in BONHEIDEN (kruising Harentslei en Oude Baan) & in ZEMST (Villa Clementina, Brusselsesteenweg 143)

 Kaart van Harentslei & Oude Baan, 2820 Putte Kaart van Brusselsesteenweg 143, 1980 Zemst

De regels van het huis

 

BE ON TIME

BE PLUGGED-IN

BE PRESENT

 

Beurtenkaarten en abonnementen zijn beperkt geldig. Terugbetaling is in geen enkel geval mogelijk. Verlenging is slechts mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Raadpleeg de tab Prijzen of vraag ernaar in de studio

 

 

Via de nieuwsbrief, Facebook en de website proberen we je op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van Y&C. Eventuele last-minute wijzigingen vind je bij ‘Update Lessen’ op de homepagina. 

 

 

 

Laat gsm, handtassen etc. zoveel als mogelijk thuis, in je wagen of fietstas. Probeer zo weinig mogelijk spullen rondom je yogamat te leggen. Dat vermindert afleiding en verhoogt je aandacht.   

BE SAFE

Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico en kan, indien je dat wenst, een persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten via:

https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

 

BE AWARE

 

Beurtenkaarten en abonnementen zijn beperkt geldig. Terugbetaling is in geen enkel geval mogelijk. Verlenging is slechts mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Raadpleeg de tab Prijzen of vraag ernaar in de studio.

BE COMFORTABLE

 

 

Draag gemakkelijke en schone kledij. In de shala (zaal) zijn geen schoenen toegestaan. Frisse voeten zijn aangenaam voor iedereen ;-)! Laat je schoenen bij het binnenkomen van de studio achter in het schoenenrek.

BE SILENT

 

 

In de zaal houden we het graag stil. Een praatje slaan kan in de theehoek of kleedkamer. Vermijd geanimeerde gesprekken, maar probeer te genieten van de rust (in jezelf), die je hebt gecreëerd tijdens de les. We delen het gebouw met andere mensen, respecteer ieders persoonlijke ruimte.

BE HEALTHY

 

 

Kom met een lege maag, maar wel voldoende gehydrateerd naar de les. In de zithoek vind je water en thee. Bedien gerust jezelf.

 

 

BE RESPECTFUL

 

Draag zorg voor het materiaal dat Y&C je ter beschikking stelt. Als je een matje huurt, vergeet dan niet om het na afloop van de les schoon te maken met het daartoe voorziene schoonmaakmiddel. Laat eventueel afval achter in de vuilbakjes.

BE PRESENT

 

Laat gsm’s, pc’s … achter in de kleedkamer. Vergeet niet om ze uit te zetten. Met uitzondering van je matje, laat je ook al je andere spullen in de kleedkamer.

BE PATIENT

 

Misschien wel de belangrijkste huisregel. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is.