BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT RESERVEREN, ANNULEREN, VEILIGHEID ENZ. LEES DEZE AUB GOED DOOR!

 

> In de studio zullen slechts maximaal 16 deelnemers op veilige afstand van elkaar les kunnen volgen. We werken daarom met het reserveringssysteem Supersaas: https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. In het reservatiesysteem staat het lessenrooster vermeld en ook de lesplaats. Mocht je nog geen account hebben, dan kan je er één aanmaken via deze link.  

> Is de les volzet, plaats je dan zeker op de wachtlijst. Het systeem wijst je automatisch een plek toe als er één vrijkomt en stuurt je een bevestigingsmail.

> Annuleren kan kosteloos tot 4 uur van tevoren. Annuleer je minder dan 4 uur voor de lesstart of niet, dan dien je de les alsnog te betalen.

  • Geen beurtenkaart, abo of UitPas Kansentarief: losse lesbeurt (€13) via overschrijving op BE709731 6766 3625.
  • Beurtenkaart: de les wordt hiervan afgehouden.

Ook als je op de wachtlijst staat en meer dan 2u voor de lesstart bericht krijgt dat je een plekje toegewezen krijgt, dien je de les te betalen. Zet je dus alleen op de wachtlijst als je ook daadwerkelijk naar de les kan komen.

 > Via de homepagina van de website èn het reservatiesysteem houden we je op de hoogte van last-minute wijzigingen. Wanneer een les dient geannuleerd te worden omwille van slecht weer of te weinig deelnemers, dan zullen de ingeschrevenen daarvan ook per e-mail verwittigd worden (en dit ten laatste 90 min. voor de lesstart). Het is belangrijk dat je het rooster nakijkt voor je vertrekt om misverstanden over tijdstip, locatie etc. te voorkomen. Het zijn geen geldige redenen om niet voor een gemiste les te moeten betalen. DUS: check voor je vertrek! 🙂  

> Betalen kan ter plekke: GEPAST contant of met de Payconiq app.

We willen je vragen om alleen te reserveren als je daadwerkelijk de intentie hebt om te komen en niet om te reserveren voor het geval je die dag naar de les zou willen komen. Snap je? ;-). Dat bemoeilijkt de werking en mensen die op de wachtlijst staan, worden soms te laat ‘toegelaten’ dankzij een annulering en kunnen zelf niet meer komen. Gevolg: die mensen gaan ook alle lessen boeken die ze mogelijks willen bijwonen. Op die manier ontstaat er een verwrongen systeem dat zorgt voor ongenoegen bij alle partijen. Houd je dit in het achterhoofd? 

 

Deelnemen aan de lessen doe je op eigen risico. Noch Yoga & Co, noch de docent kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen of kwetsuren. Indien je dat wenst kan je een sportverzekering afsluiten via https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

 

Mogen we je alvast heel erg bedanken voor je vertrouwen in ons? Dat doet deugd en geeft moed.

Lies, Milla, Valerie, Robert, Sigrid, Anne-Marie, Elize, Pascale & Kim

 

☀️

 

 

Omwille van de veiligheidsmaatregelen moeten we onze werking (tijdelijk) wijzigen. We hebben alle informatie opgenomen in een mini-draaiboek dat we regelmatig bijwerken naargelang de ontwikkelingen. Lees je mee? Update 21/07/’20.

@ DE STUDIO  – HOE GAAT DAT NU? 

 We baseren onze veiligheidsvoorschriften op de leidraad die wordt uitgevaardigd vanuit Sport Vlaanderen: www.sport.vlaanderen/media/13868/leidraad.pdf, alsook op de bijkomende verplichte maatregelen van de Stad Mechelen en de Veiligheidsraad. 

– Vanaf zaterdag 25 juli ben je verplicht een mondmasker te dragen bij het betreden en verlaten van de studio. Alleen tijdens de les èn wanneer je op je matje zit, mag het mondmasker uit. 

– De studio is zo ingericht dat de veiligheidsafstand van 1.5 m kan worden gehandhaafd voor, tijdens en na de les.

– Ontsmet voor je de deur opent je handen met eigen handgel.

– Kom binnen en plaats je schoenen in één van de schoenenvakjes.

– Wacht aan de doorschuiflijnen zodat de 1,5 m afstand tussen de deelnemers gegarandeerd blijft.

– Zeg je naam aan de balie, zodat we je fiche kunnen aanvullen.

– Betalen doe je bij voorkeur met de Payconiq-app of GEPAST! contant geld (in de doos).

– Blijf de doorschuiflijnen volgen tot in de leszaal.

– Neem een opbergbakje in het houten rek en ontsmet het met het daartoe voorziene product.

– Leg je spullen (neem alleen het hoogstnodige mee naar de studio) in het bakje en plaats het in het houten rek.

– Leg je yogamat op één van de afgelijnde matvakken.

– Ga zitten of liggen op je mat en wacht rustig tot de les van start gaat. Tijdens de les kan je masker af. 

– Blijf gedurende de hele les op je matje.

– Na afloop van de les zet je weer je masker op. Neem daarna je spullen, ontsmet je handen en verlaat rustig de studio.

 

Dankje! 

WAT KAN (MOMENTEEL) NIET?

 

Kleedkamer en douche gebruiken.

Trek je sportkledij aan voor je naar de studio komt. Je kan indien nodig gebruik maken van het toilet. Dat is voorzien van ontsmettende doekjes, handzeep & -papier. 

 

De theehoek & dekentjes gebruiken.

Breng indien nodig je eigen drinkbus en/of dekentje mee.

 

Bij reservatie verklaar je je automatisch akkoord met deze (tijdelijk nieuwe) huisregels. Dankjewel voor je begrip! 

 

Y&C Team

De regels van de weide

 

Als je inschrijft voor een les, dan verklaar je je automatisch akkoord met onderstaande regels van de weide. Dankjewel!

BE AWARE

Je dient te reserveren voor de openluchtlessen. Dat kan via het online boekingssysteem Supersaas en tot 15 min voor de les van start gaat. https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren.

Annuleren kan kosteloos tot 2u van tevoren. Annuleer je minder dan 2u voor de lesstart, dan dien je de les alsnog te betalen via overschrijving op het nummer BE709731 6766 3625. 

Is de inschrijvingslijst volzet, plaats je dan op de wachtlijst. Die wijst je automatisch een plek toe als er eentje vrijkomt.

Er is geen sanitair aanwezig (wel voldoende ‘bosjes’ 😉).

Deelnemen aan de lessen en parkeren op de weide doe je op eigen risico! Noch Yoga & Co, noch de eigenaar van de weide kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen. Indien je dat wenst kan je een sportverzekering afsluiten via https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

 

BE SAFE

Houd minstens 1.5 m afstand van de andere deelnemers (Uitz. is je eigen gezinsbubbel).

Ben je ziek(jes), blijf dan thuis.

Blijf na de les niet ‘plakken’, maar pak rustig je spullen om weer huiswaarts te keren.

Neem je eigen ontsmettende handengel mee.

BE COMFORTABLE

 

Breng je eigen yogamat, desinfecterende handengel en drinkbus mee. Denk ook aan zonnecrème, muggenmelk, warme kledij, dekentje …

Je kan auto & fiets gratis parkeren op de locaties. Er is een bushalte op 100 m afstand en je kan vanuit Mechelen veilige fietswegen nemen tot aan de weides.  

BE PATIENT

  

Misschien heb je nog nooit yoga gedaan of is het al een hele tijd geleden. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is. Je bent sowieso welkom. 

BE PLUGGED-IN

BE ON TIME

 

Via de homepagina op de website en in het boekingssyteem Supersaas houden we je op de hoogte van last-minute wijzigingen of wanneer een les dient geannuleerd te worden omwille van slecht weer of te weinig deelnemers (lessen gaan pas door vanaf 6 deelnemers). Check deze pagina voor je vertrekt!

 

 

Kom op tijd zodat je de nieuwe lesplek kan vinden, de betaling kan afronden en jezelf rustig kan installeren.

De gratis parking* op de weide sluit als de les van start gaat!

De Yogaweides bevinden zich in MECHELEN (Vrijbroekpark, naast speeltuin), BONHEIDEN (kruising Harentslei en Oude Baan) & in ZEMST (Villa Clementina, Brusselsesteenweg 143).

 Kaart van Harentslei & Oude Baan, 2820 Putte Kaart van Brusselsesteenweg 143, 1980 Zemst

De regels van het huis

 

BE PLUGGED-IN

Via de nieuwsbrief, Facebook en de website proberen we je op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van Y&C. Eventuele last-minute wijzigingen vind je bij ‘Update Lessen’ op de homepagina. 

 

 

BE ON TIME

BE SAFE

 

 

Kom op tijd zodat je rustig kan aanmelden en jezelf kan installeren voor de les. We starten stipt en de deur gaat op slot, 2 min. voor het begin van de les. Je kan dan niet meer deelnemen. 

 

 

 

Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico en kan, indien je dat wenst, een persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten via:

https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

 

BE AWARE

 

Beurtenkaarten en abonnementen zijn beperkt geldig. Terugbetaling is in geen enkel geval mogelijk. Verlenging is slechts mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Raadpleeg de tab Prijzen of vraag ernaar in de studio.

BE COMFORTABLE

 

 

Draag gemakkelijke en schone kledij. In de shala (zaal) zijn geen schoenen toegestaan. Frisse voeten zijn aangenaam voor iedereen ;-)! Laat je schoenen bij het binnenkomen van de studio achter in de inkomhal. 

BE SILENT

 

In de zaal houden we het graag stil. Een praatje slaan kan (voorlopig niet omwille van Covid-19) in de theehoek of kleedkamer. Vermijd geanimeerde gesprekken, maar probeer te genieten van de rust (in jezelf), die je hebt gecreëerd tijdens de les. 

BE HEALTHY

 

 

Kom met een lege maag, maar wel voldoende gehydrateerd naar de les. In de zithoek vind je water en thee (voorlopig niet Covid-19). Bedien gerust jezelf.

 

 

BE RESPECTFUL

 

Draag zorg voor het materiaal dat Y&C je ter beschikking stelt. Als je een matje huurt, vergeet dan niet om het na afloop van de les schoon te maken met het daartoe voorziene schoonmaakmiddel. Laat eventueel afval achter in de vuilbakjes.

BE PRESENT

 

Laat gsm’s, pc’s … achter in de kleedkamer. Vergeet niet om ze uit te zetten. Met uitzondering van je matje, laat je ook al je andere spullen in de kleedkamer.

BE PATIENT

 

Misschien heb je nog nooit yoga gedaan of is het al een hele tijd geleden. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is. Je bent sowieso welkom.