BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT RESERVEREN & ANNULEREN. LEES DEZE AUB GOED DOOR!

Bij reservatie verklaar je je automatisch akkoord met deze huisregels. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Het heeft geen zin om ons aan te schrijven om afzonderlijk af te wijken van onze betaalvoorwaarden. We hanteren voor iedereen dezelfde regels. Dankjewel voor je begrip! 

De regels van het huis

BE PLUGGED-IN

We werken met het reserveringssysteem Supersaas: https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. In het reservatiesysteem staat het lessenrooster vermeld. Eventuele last-minute wijzigingen vind je ook hier. 

Wanneer een les dient geannuleerd te worden, dan zullen de ingeschrevenen daarvan ook per e-mail verwittigd worden (en dit ten laatste 2u voor de lesstart).   

Via de nieuwsbrief, Facebook en de website houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen van Y&C. 

BE ON TIME

BE SAFE

Gun jezelf het plezier om op tijd te komen, zodat je jezelf rustig kan voorbereiden op de les. Als de les start, gaat de deur op slot en kan je niet meer deelnemen. Ben je te laat, dan zal je de les moeten betalen of wordt ze aangerekend op je beurtenkaart. De studio gaat open 15 min. voor de start van een les en de lessen starten stipt.

 

 

Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico en kan, indien je dat wenst, een persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten via:

https://www.zekersporten.be/solopakket#mw@layouts-20200221081853.

 

BE AWARE

Beurtenkaarten en abonnementen zijn beperkt geldig en op naam. Terugbetaling is in geen enkel geval mogelijk. Verlenging kan alleen op vertoon van een geldig doktersattest. 

Kan je niet naar de les komen, annuleer min. 3 u op voorhand je boeking in het reserveringssysteem. Zoniet wordt de les aangerekend. (Abo, UitPas Kansentarief of geen beurtenkaart? Dan betaal je €14). 

BE COMFORTABLE

 

Draag gemakkelijke en schone kledij. In de shala (zaal) zijn geen schoenen toegestaan. Frisse voeten zijn aangenaam voor iedereen ;-)! Laat je schoenen bij het binnenkomen van de studio achter in de inkomhal. 

BE SILENT

 

In de zaal houden we het graag stil. Vermijd geanimeerde gesprekken, maar probeer op je mat tot rust te komen en je zo voor te bereiden op de les. Een babbeltje kan in de zithoek of kleedkamer. 

BE HEALTHY

 

 

Kom met een lege maag, maar wel voldoende gehydrateerd naar de les. In de theehoek vind je water en thee. Bedien gerust jezelf.

 

 

BE RESPECTFUL

 

Draag zorg voor het materiaal dat Y&C je ter beschikking stelt. Als je een matje huurt, vergeet dan niet om het na afloop van de les schoon te maken met het daartoe voorziene schoonmaakmiddel. Laat afval achter in de vuilbakjes.

BE PRESENT

 

Laat gsm’s, pc’s … achter in de kleedkamer. Vergeet niet om ze uit te zetten. Met uitzondering van je matje, laat je ook al je andere spullen in de kleedkamer.

BE PATIENT

 

Misschien heb je nog nooit yoga gedaan of is het al een hele tijd geleden. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is. Je bent sowieso welkom.