De regels van het huis

 

BE ON TIME

BE PLUGGED-IN

 

 

Doe jezelf het plezier om op tijd te komen. Op die manier kan je jezelf rustig installeren en voorbereiden op de les. Als de les start, gaat de deur op slot en kan je niet meer deelnemen. De studio gaat open 15 min. voor de start van een les.

 

 

Via de nieuwsbrief, Facebook en de website proberen we je op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van Y&C. Eventuele last-minute wijzigingen vind je bij ‘Update Lessen’ op de homepagina.    

BE AWARE

 

Beurtenkaarten en abonnementen zijn beperkt geldig. Terugbetaling is in geen enkel geval mogelijk. Verlenging is slechts mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Raadpleeg de tab Prijzen of vraag ernaar in de studio.

BE COMFORTABLE

 

 

Draag gemakkelijke en schone kledij. In de shala (zaal) zijn geen schoenen toegestaan. Frisse voeten zijn aangenaam voor iedereen ;-)! Laat je schoenen bij het binnenkomen van de studio achter in het schoenenrek.

BE SILENT

 

 

In de zaal houden we het graag stil. Een praatje slaan kan in de theehoek of kleedkamer. Vermijd geanimeerde gesprekken, maar probeer te genieten van de rust (in jezelf), die je hebt gecreëerd tijdens de les. We delen het gebouw met andere mensen, respecteer ieders persoonlijke ruimte.

BE HEALTHY

 

 

Kom met een lege maag, maar wel voldoende gehydrateerd naar de les. In de zithoek vind je water en thee. Bedien gerust jezelf.

 

 

BE RESPECTFUL

 

Draag zorg voor het materiaal dat Y&C je ter beschikking stelt. Als je een matje huurt, vergeet dan niet om het na afloop van de les schoon te maken met het daartoe voorziene schoonmaakmiddel. Laat eventueel afval achter in de vuilbakjes.

BE PRESENT

Laat gsm’s, pc’s … achter in de kleedkamer. Vergeet niet om ze uit te zetten. Met uitzondering van je matje, laat je ook al je andere spullen in de kleedkamer.

BE PATIENT

 Misschien wel de belangrijkste huisregel. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is.