JOKE DE MAEYER

Ik ben een 5-tal jaar geleden in contact gekomen met yoga toen ik aan het herstellen was van een moeilijke en zware periode in mijn leven. Achteraf bekeken een periode die ik nodig had om verder te kunnen groeien.

Yoga heeft me terug leren voelen wat mijn lichaam me probeerde te vertellen. Yoga heeft me de mentale kracht gegeven om door de zetten en het leven vanuit een breder perspectief te bekijken.

Yoga heeft me terug geleerd voluit te kunnen en mogen ademen.

Yoga heeft me geleerd om te mogen zijn wie ik ben.

Vorig jaar heb ik de 200-uren yoga teacher training bij Joachim Meire in Gent gevolgd. Verdere opleidingen en verdiepingen staan zeker nog op het programma en ondertussen blijf ik bijleren door dagelijks te mediteren en zoveel mogelijk als student in de yogales aanwezig te zijn.

In de les mindful yoga wil ik je terug leren voelen, leren contact te maken met je eigen lichaam door middel van ademhaling, rustige en bewuste bewegingen en door je te begeleiden in meditaties.

Verder zit ik in het laatste jaar van de opleiding tot gezondheidsbegeleider aan de Levensschool. Ik geloof in de holistische benadering van de mens en zijn gezondheid. Ik bekijk het fysieke, mentale en emotionele lichaam als 1 geheelĀ  en laat yoga nu een mooi onderdeel zijn van deze benadering.

 

‘I am not what happened to me, I am what I choose to become’