WOENSDAG 11 NOV t.e.m. 16 DEC 

MAXI-KIDS (9-12 j): 17.00-18.00 met Kathleen Christiaens

DINSDAG 10 NOV t.e.m. 15 DEC

MINI-KIDS (5-8 j): 17.00-18.00 met Fientje Ceulemans

De kinderyoga wordt gegeven in lessenreeksen. Op deze manier krijgen de kinderen en de docente de tijd om elkaar beter te leren kennen en samen gerichter op pad te gaan.

In Mini-Yoga staan plezier en spel voorop. Iedere les heeft een thema. In een veilige, ongedwongen sfeer gaan we spelenderwijs samen op avontuur. Yoga- en ademhalingsoefeningen worden gecombineerd met creatieve oefeningen, aanraking en zingen. Innerlijke rust en zelfvertrouwen worden op deze manier bevorderd.

Tijdens de Maxi-yoga leren kinderen zich bewuster te worden van zichzelf, hun lichaam, emoties en omgeving. De yogahoudingen helpen om overtollige spanning af te voeren en brengen tegelijkertijd een nieuwe, meer gebalanceerde energie. Kinderen worden krachtiger en krijgen de kans om te exploreren wat hun lichaam en geest kan.

Je schrijft in en betaalt voor de reeks: €60.

Min. aantal deelnemers: 5.

Meer info via info@yogaenco.be. Inschrijven doe je in https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE06 7360 7416 2022.

Betalingsvoorwaarden vind je bij ‘Prijzen’ en de veiligheidsinstructies op de Homepagina. Lees deze aub goed door. Dankje.