Nieuwe reeks start in september.

 

De kinderyoga wordt gegeven in lessenreeksen. Op deze manier krijgen de kinderen en de docente de tijd om elkaar beter te leren kennen en samen gerichter op pad te gaan.

Tijdens yoga leren kinderen zich bewuster te worden van zichzelf, hun lichaam, emoties en omgeving. De yogahoudingen helpen om overtollige spanning af te voeren en brengen tegelijkertijd een nieuwe, meer gebalanceerde energie. Kinderen worden krachtiger en krijgen de kans om te exploreren wat hun lichaam en geest kan.

Yoga- en ademhalingsoefeningen worden gecombineerd met creatieve oefeningen, aanraking en zingen. Innerlijke rust en zelfvertrouwen worden op deze manier bevorderd.

 

Je schrijft in en betaalt voor de reeks: €110. Ben je nieuw, dan kan je de eerste les afzonderlijk betalen (€10) en kijken of deze les jou bevalt.

Min. aantal deelnemers: 6.

Meer info via info@yogaenco.be. Inschrijven doe je in https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co/Reserveren. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE27 9731 6460 3273.

Betalingsvoorwaarden vind je bij ‘Prijzen’ en de veiligheidsinstructies op de Homepagina. Lees deze aub goed door. Dankje.