Kids & Teens

Mini-Yoga

Maxi-Yoga

Mega-Yoga

5 – 8 jaar

Zon 10.15 – 11.30

9 – 13 jaar

Vrij 18.30 – 19.30

Teens

Vrij 19.30 – 20.30 

Op dit moment zijn er nog niet voldoende deelnemers om deze les in te richten. Echter van zodra we het minimumaantal bereiken, gaan we van start. Meld je dus zeker aan mocht je interesse hebben. 

Mini-yoga in Mechelen
Maxi-Yoga in Mechelen

In Mini-Yoga staan plezier en spel voorop. Iedere les heeft een thema. In een veilige, ongedwongen sfeer gaan we spelenderwijs samen op avontuur.

Yoga- en ademhalingsoefeningen worden gecombineerd met aanraking en zingen. Innerlijke rust en zelfvertrouwen worden op deze manier bevordert.

Tijdens de Maxi-yoga leren kinderen zich bewuster te worden van zichzelf, hun lichaam, emoties en omgeving.

De yogahoudingen helpen om overtollige spanningsenergie af te voeren en brengen tegelijkertijd een nieuwe, meer gebalanceerde energie. Kinderen worden krachtiger en krijgen de kans om te exploreren wat hun lichaam en geest kan.

Mega-Yoga wil tieners een plek bieden waar ze kunnen leren om in zichzelf te vertrouwen en op zoek te gaan naar hun innerlijke balans.

Via kracht-, relaxatie- en evenwichtsoefeningen werken we aan lichaams- en zelfbewustzijn. Jongeren krijgen tools aangereikt om aandachtig en geconcentreerd in het leven te staan ondanks de vele prikkels om hen heen.