ZON 4 OKT

14.00-17.00

Met Sigrid Van Tassel

Meer mentale veerkracht en minder stress

We zijn het gewoon om op een hoog tempo te leven waardoor we vaak een overdaad aan prikkels en stress opbouwen tot een punt waar we er last van krijgen.

De dag van vandaag vraagt staalsterke zenuwen om weerbaar te zijn tegen dit vooropgesteld tempo dat vaak niet overeenkomt met je eigen ritme.

We willen ook zo graag steeds de touwtjes in handen houden. Maar dat gaat uiteraard niet altijd. Het leven zit vol verrassingen en uitdagingen.

Wanneer wij bezig zijn met plannen, heeft het leven dikwijls voor ons al heel wat uitgestippeld. Er zijn zo veel verwachtingen, verantwoordelijkheden, rollen en wensen, waar we allemaal aan willen voldoen. Onze gedachtenstroom volgt deze malle molen.

Stress uit zich zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Het is dus belangrijk om lichaam en geest in balans te houden zodat je lekker in je vel zit.

Aan de hand van ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, meditatie en yoga schakelen we terug naar je eigen natuurlijke ritme in een gevoel van oervertrouwen.

Ontdek innerlijke ruimte door pauzes te creëren in de stroom van het denken.

Ga van reageren naar gezonde bewuste actie.

Ervaring is de beste leermeester. Wees welkom en verwen jezelf met een ontspannende workshop Kundalini Yoga.

We sluiten af met een heerlijk ontspannende gongsessie!

€40 p.p.

Min. 6 – max. 12 pers.

Inschrijven kan via https://www.supersaas.be/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. Je reservering is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op reknr. BE06 7360 7416 2022.

Betalingsvoorwaarden: zie prijzen.