LIES MAHY

 

Al van kinds af aan was dansen Lies haar leven, maar kleine meisjes groeien en de stap van dans naar yoga is niet zo groot. Tijdens haar dansopleiding in Codarts in Rotterdam, komt Lies in 2003 voor het eerst in aanraking met yoga. Ondanks dat ze de lessen een uitdaging vindt, is er ‘iets’ dat haar aantrekt in yoga en haar sindsdien niet meer heeft losgelaten.

Na 10 jaar professioneel werken als danseres en dansdocente, volgt Lies in 2014 haar eerste yogaopleiding bij Drishti Yoga Teacher Training, op Santorini, Griekenland. Daarna blijft ze zich bijscholen met opleidingen en workshops in binnen- en buitenland bij internationaal erkende docenten zoals Tara Judelle, Lizzie Lasater, Jason Crandell, Marcel Van de Vis Heil & Anat Geiger,… Ze volgt ook een jaaropleiding mantrazanger bij Marc Citroen. Ondertussen is Lies is een fulltime, gecertificeerde yogadocente en geeft ze les in verschillende studio’s.

Lies heeft de nodige ervaring in het werken met lichamen en wat ze vertellen. Voor haar is yoga dan ook veel meer dan enkel fysieke oefeningen, het helpt je dichter bij jezelf te komen en steviger, rustiger en objectiever in je schoenen te staan. Juist dit maakt het zo interessant voor ons dagelijks leven.