Prijzen

Betalen kan met gepast cash geld of met Payconiq.

Overschrijven is alleen mogelijk ter voorafbetaling van een workshop of lessenreeks en dit op reknr. BE70 9731 6766 3625 Dankje voor je begrip!

Voor onze lessen dien je te reserveren. Annuleren kan kosteloos tot 4 uur van tevoren (via pennetje naast je boeking). Annuleer je minder dan 4 uur voor de lesstart, dan dien je de les alsnog te betalen via overschrijving op het nummer BE709731 6766 3625.

Je brengt best je eigen yogamatje mee. Mocht je er nog geen hebben, dan kan je er bij ons eentje huren (€1/les) of kopen. Voorlopig niet mogelijk omwille van Corona.

Wil je graag iemand verrassen, vraag ons dan naar een cadeaubon. De waarde kan je zelf bepalen.

De kaarten en abonnementen zijn beperkt geldig. Zie desbetreffende tabel.

Verlenging is niet mogelijk, tenzij in geval van langdurige blessure of ziekte én mits voorlegging van een geldig doktersattest.

De beurten van een vervallen kaart kan je wel recupereren bij aankoop van een nieuwe beurtenkaart. Je kan max. 10 beurten mee overnemen.

Onder geen enkele voorwaarde zijn ze terugbetaalbaar.

Voor onze lessen dien je te reserveren. Annuleren kan kosteloos tot 4 uur van tevoren en doe je via het inschrijfsysteem (pennetje naast boeking). Annuleer je minder dan 4 uur voor de lesstart, dan dien je de les alsnog te betalen via overschrijving op het nummer BE709731 6766 3625.

Voor workshops en lessenreeksen geldt dat een terugbetaling van het inschrijfgeld of overdracht naar een andere workshop alleen mogelijk is als je meer dan 7 dagen voor datum annuleert. In dat geval kan je 70% van het inschrijfgeld recupereren. Bij niet-opdagen of annulatie minder dan 7 dagen op voorhand, is dit niet meer mogelijk.

Studenten +18 kunnen op vertoon van een geldige studentenkaart genieten van een verminderd tarief t.e.m. de leeftijd van 25 jaar op een losse lesbeurt (€10 i.p.v. €13) en een 10-beurtenkaart (€100 i.p.v. €110).

Je kan een deel van het inschrijfgeld recupereren bij je mutualiteit. Bezorg ons het daartoe bestemde formulier.

Kinderen uit Mechelen kunnen bovendien gebruik maken van Talentencheques.

Je kan ook met je UiTPAS (met kansentarief) terecht bij Y&C.

Standaardprijzen

 

* Uitgezonderd Hot Yoga 

Belangrijk: lees ook de voorwaarden bovenaan deze pagina. 

Hot Yoga 

 

Belangrijk: lees ook de voorwaarden bovenaan deze pagina. 

Kids & Teens

Talententickets of SNS-pas? Welkom bij Y&C!

Belangrijk: lees ook de voorwaarden bovenaan deze pagina.