MAA 11/11 
(13.30-16.30)

Qigong is een meditatieve bewegingskunst uit China. Ze zorgt voor innerlijke stilte, een betere doorstroming, verdiept lichaamsbewustzijn en schenkt algeheel meer energie.

We leren zittend mediteren en oefenen ons in de eerste tien oefeningen van de Wudang Qigong van de familie Fei. Alles wordt uitgebreid voorgedaan en herhaald en je zal in groep en alleen aan de slag gaan met de oefeningen.

Na deze workshop ga je met 10 oefeningen naar huis waarmee je zelf lekker aan de slag kunt om bv. je dag te beginnen, je energie wat op te krikken, even uit de hectiek stappen, … .

Stijn van Daele beoefent de Chinese interne kunsten sinds 2001 en werd opgeleid tot leraar in de School van de Kraanvogel. Hij studeerde Chinese Talen en Culturen aan de Universiteit Gent vanuit zijn fascinatie voor de Dao De Jing, een belangrijk boek uit de daoistische traditie. Verschillende reizen naar China gaven hem diepgaander inzicht in de Chinese spirituele tradities.

€45

Min. 6 deelnemers.

Aanmelden kan via https://www.yogaenco.be/contact. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE70 9731 6766 3625. Voorwaarden vind je bij ‘Prijzen’.