VRIJDAG 18 MAART

19:00-21:30

Met Pascale Donner. 

Diepe rust & herstel onder de heerlijke warmte van onze IR-panelen. 
We worden de hele dag blootgesteld aan allerlei prikkels die ons voortdurend afleiden, wat leidt tot geestelijke overbelasting. Daarom hebben we nood aan verstilling. Dit kan met Restorative Yoga. 
Restorative yoga is een zachte en deugddoende yogastijl waarbij je niet beweegt. Alle houdingen gebeuren zittend of liggend op de mat en worden langere tijd aangehouden. Het lichaam wordt zodanig ondersteund en comfortabel gelegd dat je in een staat van totale ontspanning en diepe rust komt. Zo krijgen je cellen de kans om te ‘herstellen’. 
We nemen de tijd en behandelen ons lichaam met liefde, zachtheid, mildheid, openheid en comfort. Hierdoor krijg je een heerlijk licht gevoel, alsof je op een wolk drijft. 
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen yoga-ervaring nodig.
Restorative yoga is een absolute aanrader voor mensen met/herstellend van chronische pijn, fysieke beperkingen, blessures, vermoeidheid, stress, burn-out, trauma’s of gewoon voor een namiddag heerlijk ontspannen. 
Prijs: € 35
Min. 6 en max. 10 deelnemers

Inschrijven kan via https://www.supersaas.be/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren.

Je reservering is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op reknr. BE709731 6766 3625. Betalingsvoorwaarden: zie prijzen.