Het is vaak ‘druk’ in het reserveringssysteem. Het aantal plaatsen is omwille van de Coronamaatregelen nog steeds beperkt. We doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om les te kunnen volgen.
 
We willen je nogmaals vragen om de huisregels omtrent reservaties goed door te nemen. Er worden nog heel veel plekjes niet opgevuld, omdat:
 
1. mensen niet opdagen
2. te laat annuleren
3. zich vergissen bij het boeken
4. zich vergissen bij het verwijderen van een boeking
5. dubbel boeken
6. zich vergissen van uur, locatie etc.
 
Dat is niet fijn voor de mensen die les wilden volgen en dat is verlieslatend voor de vzw.
 
Hiermee rekening houden is een vorm van gedeelde verantwoordelijkheid om Y&C de kans te geven om de impact van de coronacrisis te boven te komen.
 
HUISREGELS
 
1. Is een les volzet, plaats je dan zeker op de wachtlijst. De kans is heel groot dat er een plek vrijkomt. Je wordt dan verwittigd per mail. Dat kan soms de dag zelf zijn. Zet je niet op de wachtlijst als je niet zeker bent dat je kan komen. Het is beter om last-minute nog te boeken als blijkt dat je dan toch kan komen.
 
2. Kan je niet naar de les komen, annuleer min. 3 u op voorhand je boeking in het reserveringssysteem. Zoniet wordt de les aangerekend. Je dient ze dan te betalen via overschrijving op het nummer BE709731 6766 3625. Het zou zeer geapprecieerd worden als je de betaling uit eigen initiatief doet en niet wacht op een aanmaning. Heb je een kaart, dan wordt de gemiste les daarvan afgehouden. Heb je een abo, dan betaal je een losse lesbeurt.
 
3. Ook als je op de wachtlijst staat en meer dan 3u voor de lesstart bericht krijgt dat je een plekje toegewezen krijgt, dien je de les te betalen. Zet je dus alleen op de wachtlijst als je ook daadwerkelijk naar de les kan komen.
 
4. Een plaatsing van een boeking op de wachtlijst minder dan 3u voor de lesstart zal uiteraard niet aangerekend worden.
 
5. Het is belangrijk dat je het rooster nakijkt voor je vertrekt om misverstanden over tijdstip, locatie etc. te voorkomen. Het zijn geen geldige redenen om niet voor een gemiste les te moeten betalen.
 
6. Je kan bij ‘Mijn boekingen’ en via de bevestigingsmails je eigen boekingen goed opvolgen. Kijk dit na, want ook vergissingen hier, zijn wederom geen reden om niet te betalen voor een gemiste les.
 
Mogen we je alvast heel erg bedanken dat je dit in het achterhoofd wil houden?
 
Graag tot in de les!