Sarah Wilberts

Mijn yoga-verhaal start in 2009 in Peru, waar ik als vrijwilligerscoördinator werkte voor een lokale NGO. Daar kwam ik voor het eerst in contact met yoga. Yoga was voor mij de ideale ontspanning en tegelijkertijd ook een fysieke uitdaging. Al snel merkte ik heel wat veranderingen. Yoga geeft me evenwicht, innerlijke rust,  flexibiliteit, kracht en spiritualiteit. Het is mooi om te zien hoe deze zaken zich manifesteren in mijn yoga-beoefening en in mijn leven. In 2012,  besloot ik een yoga-opleiding te volgen in Rishikesh, Indië, om mij te verdiepen in de materie en uiteindelijk deze kennis te kunnen delen met anderen. Deze ervaring was transformerend en heeft me geholpen de authentieke filosofie te begrijpen. Ik keerde weer naar Rishikesh in 2013 om de 500u hatha yogatraining te vervolledigen. Sindsdien heb ik op verschillende plekken lesgegeven en extra cursussen gevolgd, waaronder yin yoga level 1 en 2 en prenatale yoga.

 

  • Hatha yoga opleiding 500u @ Rishikesh Yog Peeth India
  • Yin yoga opleiding 100u met Sebastien Pucelle en Murielle Burellier @ Bali
  • Prenatale yoga opleiding 40u met Jacqueline Koay @ Nice