VRIJDAG 30 MAART (20.00-22.00) met Jurgen Van Crombruggen.

Deze yogavorm biedt je de kans om yoga op een hoger niveau te beoefenen dan enkel het uitvoeren van poses of ademhalingsoefeningen. Kundalini brengt je in contact met je ziel. Ze leert je ontdekken en ervaren waartoe je energetische lichaam in staat is. En dat is heel wat! De transformaties die je doormaakt, hebben een invloed op alle aspecten van je leven. Je voelt je niet alleen lichter, gezonder, energieker, maar ook je relaties met de mensen om je heen (èn met jezelf) veranderen; ze krijgen een andere dimensie.

Kundalini yoga is in Vlaanderen een (nog) niet zo bekende yogastijl, maar Jurgen Van Crombruggen gaat alvast op pad om daar verandering in te brengen. Je zal in een aantal workshops bij Yoga & Co kunnen kennismaken met Kundalini en aan den lijve ondervinden welke grote en kleine geschenkjes de beoefening ervan voor jou in petto heeft.

Jurgen is een yogateacher pur sang. Hij geeft zijn lessen vanuit een diepe puurheid, die duidelijk voelbaar is bij zijn studenten. Door zijn gepassioneerde teachingstijl inspireert hij elke dag opnieuw vele zielen, die laagje per laagje dieper graven tot ze hun ware aard ontdekken. Jurgen begeleidt zijn studenten als geen ander, staat voor ze klaar, vangt ze op waar nodig.
Wil jij kennismaken met Kundalini yoga of je practice verder verdiepen, dan is deze workshop iets voor jou!

€ 25 p.p.

Min. 14 deelnemers

Aanmelden kan via https://www.yogaenco.be/contact. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE70 9731 6766 3625.