ZONDAG 11 MAART (14.00-15.30) met Lies Mahy.

Yoga en het zingen van mantra’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, van het alom bekende ‘Om’ tot vele andere mooie mantra’s.

We starten met een paar rustige houdingen om eventuele spanning weg te werken en ons lichaam te openen. Daarna laten we de klank stromen! Je hoeft geen ervaring te hebben of een ‘zanger’ te zijn!

Lies begeleidt jullie met de warme klanken van het Indisch harmonium. Je krijgt telkens wat uitleg over de specifieke mantra’s en er is ruimte om vragen te stellen.

Wat mag je verwachten:
• Zachte yoga
• Zingen, voelen, luisteren naar klank en mantra’s

Voor wie:
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat klank kan betekenen als aanvulling op je reguliere yogapractice en voor iedereen die het leuk vindt om te zingen (zelfs al vind je het een beetje eng).

Savasana in Spicy Vinyasa met Lies

De lessen lopen op hun eind … Nog enkele te gaan voor de zomersluiting. Afgelopen week konden we in een aantal lessen genieten van 'eens iets anders'. In de spicy vinyasa trakteerde Lies ons op de klanken van een ganesha mantra en haar harmonium. In de special met Bert bekeken we de zaken vanuit een ander perspectief. Namaste, Lies en Bert!

Posted by Yoga & Co on Friday, July 21, 2017

€15 p.p. (Yoga&Co-leden)
€18 p.p. (niet-leden)

Min. 12 deelnemers

Aanmelden kan via https://www.yogaenco.be/contact. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE70 9731 6766 3625.