VRIJDAG 21 FEBRUARI 

(20.00-22.00)

met Laila Mohandiz.

Wil jij iets veranderen in je leven, maar merk je op dat je hervalt in oude gewoonten?

Cijfer je jezelf weg voor anderen?

Lijkt verandering moeilijk?

Wil je meer rust in je hoofd?

Vermijd je (on)bewust bepaalde emoties / confrontaties / situaties…

Wil je vooruit, maar voel je dat iets je weerhoudt om vooruit te komen?

Ben je klaar voor verandering, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?

Kom dan naar de workshop This is your Life!

In deze workshop leer je:

  • hoe je brein je beste vriend / ergste vijand kan worden
  • hoe je jezelf saboteert
  • tips & trics om het beste uit jezelf te halen

Je krijgt als bonus een groepshypnotherapiesessie waarbij je onbewuste blokkades opnieuw geprogrammeerd worden. Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld. Het maakt gebruik van ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen. In hypnosetoestand ben je in staat om ongewenst gedrag te transformeren naar nieuw gewenst gedrag dat dezelfde waarden vervult als het oude gedrag deed.

Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat hypnose een krachtig middel is in therapieën en bij hulpverlening. Een therapeut laat niemand iets tegen zijn of haar eigen wil doen. Als deelnemer ben je je wel degelijk bewust van wat er gebeurt.

Laila Mohandiz is hypnotherapeute en transformational coach bij Inner Treasure. Meer info vind je op https://innertreasure.be/.

€ 25 p.p.
Min. 6 deelnemers

Aanmelden kan via https://www.yogaenco.be/contact. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE70 9731 6766 3625. Betalingsvoorwaarden: zie prijzen.