WOENSDAG  18, 25 SEP, 2, 16, 23 OKT

(17.30 – 18.30)

Met Dana Stoelen. 

Als tiener maak je op korte tijd veel veranderingen door. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak gaat je (kind)wereld op zijn grondvesten daveren. Dat is niet altijd even eenvoudig om mee om te gaan.

Het bewustworden van je lichaam in verandering en het aangereikt krijgen van stevige handvaten, dat staat in onze les centraal.
Via yogahoudingen, meditatie, ademhalingsoefeningen, intuïtief tekenen, (zelf)massage en visualisatie ontdek je week na week handige tools om je te leren ontspannen in woelige tijden.

Zelfvertrouwen, omgaan met angsten of stress, moed, kracht … zijn thema’s die tijdens onze lessen hun plaats krijgen. Je leert te vertrouwen op jezelf en in je kracht te komen in moeilijke of onzekere situaties.

 

TIENERYOGA (+/- 13-16 jaar) wordt gegeven in reeksjes van 5 lessen. Op deze manier krijgen de studenten de kans om een vertrouwensband op te bouwen met elkaar en met de docente. Zo kunnen ze gerichter samen op pad te gaan.

Je schrijft in en betaalt steeds op voorhand:

  • voor 5 lessen. Dit kan met een 5-beurtenkaart (€45). = OPTIE 1
  • voor 1 of enkele lessen. Dit kan met losse beurten aan €10 per les. = OPTIE 2

Min. aantal deelnemers: 5.

Talentencheques Stad Mechelen en/of een SNS-pas worden aanvaard. Vergeet ook niet dat je een tegemoetkoming kan genieten van de mutualiteit.

Meer info en inschrijvingen via info@yogaenco.be. Voorwaarden: zie ook website ‘Prijzen’.