Je kan in ons Welzijnscentrum ook terecht voor: gesprekstherapie – massages – ademwerk – reiki – loopbaanbegeleiding, sport- en life coaching en pilates.    

Laura Antonacci - Strength and Sensitivity

Laura Antonacci - Strength and Sensitivity

Klinisch Psycholoog, Life Coach & Loopbaanbegeleidster

Mijn naam is Laura Antonacci, ik ben klinisch psycholoog (2014) en life coach (2017). Ik help hoogsensitieve vrouwen om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Gezien mijn interesse in psychologie en coaching, maak ik gebruik van technieken uit beide disciplines. Dit maak dat ik naast individuele gesprekken, je ook regelmatig opdrachten zal meegeven om thuis aan de slag te gaan.

 Waarvoor kan je bij mij terecht?

– Individuele coaching ivm hoogsensitiviteit. Veel voorkomende uitdagingen zijn: een laag zelfbeeld, piekeren, burn-out of bore-out, afhankelijkheid in relaties, moeilijk voor jezelf kunnen zorgen, etc.

– Loopbaanbegeleiding

Elise Aerts - De Kleine Bloem

Elise Aerts - De Kleine Bloem

Klinisch kinderpsychologe

De Kleine Bloem is een metafoor; kinderen kunnen groeien en stralen onder de juiste omstandigheden, net zoals een bloem. Ik geloof dat elk kind talenten heeft. Daarom is het de missie van De Kleine Bloem om kinderen weer in hun kracht te zetten en hen te laten stralen!

Waarvoor kunnen kinderen en hun ouders bij mij terecht? 

– Individuele begeleiding rond hoogsensitiviteit, weinig zelfvertrouwen, piekeren, stress, perfectionisme, faalangst en omgaan met emoties (5-12 jaar)

– Afname van een non-verbale IQ-test voor terugbetaling logopedie (2 – 7j11m)

Jessie Schetske

Jessie Schetske

Reiki- en massagetherapeut 

Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt was het tijd voor verandering en om mijn passie en vooral ook mijn gevoel te volgen. Zo heb ik Reiki en massages leren kennen en ben ik me erin gaan verdiepen. Nu is het mijn doel om andere mensen te helpen en te ondersteunen in hun groeiproces.

Waarvoor kan je bij mij terecht? 

– Reiki is een techniek die je helpt te ontspannen en emotionele blokkades los te maken. Het vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen wordt opnieuw ontwikkeld, de harmonie tussen lichaam en geest wordt hersteld. 

– Hot stone en ontspannende massages       

                    

  • Afspraak mogelijk op maandagnamiddag en -avond  
  • Betalen kan cash of via overschrijving
  • Contact: schetske21@hotmail.be of 0487/148704
  • Prijzen: Reiki 50min 50€, 1u20 80€ – Ontspannende lichaamsmassage 50min 50€, 1u20 80€ – Hot stone massage 50min 60€, 1u20 90€         
Liesbeth Vander Elst

Liesbeth Vander Elst

Sportpsychologe en ademcoach

 

Iedereen is uniek en heeft een eigen achtergrond en verhaal. Graag luister ik naar jouw verhaal. Samen gaan we op zoek naar de elementen die jou kunnen helpen in jouw eigen specifieke situatie en leven.

Waarvoor kan je bij mij terecht? 

Professionele en recreatieve sporters die willen werken rond: mentale vaardigheidstraining (doelen stellen, visualisatie, concentratie, optimaal spanningsniveau,…), zelfvertrouwen, faalangst, omgaan met blessure…

– Mensen die willen starten met een meer actieve levensstijl en op zoek zijn naar een duwtje in de rug.

– Mensen met een chronische aandoening die terug controle willen nemen over eigen gezondheid en zich weer energiek willen voelen.

 

  •  Afspraak mogelijk op woensdagavond en zaterdagochtend
  • Contact: https://www.liesbethvanderelst.com/contact-nl.html
Isabel Meukens

Isabel Meukens

Pilatesdocent

Pilates is wereldwijd bekend, sterren en celebs zweren bij deze methode om in vorm te blijven! 
De oefeningen voor het hele lichaam werden ontwikkeld door Joseph Pilates met de nadruk op correcte ademhaling en de balans tussen kracht en souplesse. Pilates gebruikt de buik, onderrug en bilspieren als centrum van kracht. Een reeks gecontroleerde oefeningen zorgen voor een sterk en gestroomlijnd lichaam!

 

  • Lessenreeksen op dinsdag, 11u-12u. 
  • Voor info en inschrijvingen: isabel@sogecom.be

Jouw activiteit en naam hier? Dat kan!

Neem ’n kijkje bij ‘Huur Ruimte’ en contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een bezoek.