Opgelet, wij zijn onlangs verhuisd! Ons nieuwe adres is: Brusselsesteenweg 376, 2800 Mechelen

VRIJDAG 30 NOVEMBER

(19.00-22.00)

met Lies Mahy en Katrien Oosterlinck.

De workshop Yoga + Shiatsu is een reeks gebaseerd op de leer van de 5 elementen, hout, vuur, aarde, metaal en water, bedoeld als zelfzorg op het ritme van de seizoenen. De workshop combineert twee technieken lichaamswerk die elkaar tegenkomen in hun zachtheid en introspectief aspect. Via oefeningen alleen en per twee doen we houdingen en aanrakingen die je energiehuishouding terug in balans brengen en een helend effect hebben op lichaam en geest.

Voor de HERFST bouwen we onze oefeningen op rond het element METAAL dat aan de organen van de longen en dikke darm is gekoppeld. De zwaarte en dichtheid van metaal vinden we op weinig andere plaatsen in de natuur. Metaal is een geleider, een medium waar berichten doorheen gaan, zonder dat het zijn integriteit verliest. Ertsen en mineralen maken de aarde rijk en voedzaam. Metaal staat voor ons terugtrekken, loslaten wat we niet meer nodig hebben, om te kunnen herbronnen en transformeren, onze eigenwaarde (terug) te vinden.

YIN YOGA is een zachte, meditatieve vorm van yoga. In de rustige poses wordt een milde druk uitgeoefend op je bindweefsel of fascia om zo een betere circulatie in je lichaam te stimuleren.

SHIATSU is drukpuntmassage die balans brengt in je energiehuishouding. We gebruiken eenvoudige technieken voor een diepe ontspanning en doorstroming via de zachte kracht van de aanraking.

De gebruikte technieken zijn eenvoudig en ook heel toegankelijk voor mensen zonder ervaring. We willen je ook inspiratie meegeven waar je nadien thuis mee verder kan. Deze workshop is leuk om met twee te doe, maar je kan ook individueel inschrijven. Tijdens de workshop zijn er voor elke deelnemer seizoensgebonden hapjes en thee voorzien en iedereen krijgt ook een geïllustreerde oefeningenfiche mee voor thuis!

Katrien Oosterlinck

shiatsu-gever / kunstenaar met beeld, lichaam en interactie. Aan de Internationale Shiatsuschool volgde Katrien vijf jaar geleden de opleiding Klassieke Shiatsu en Masunaga Zen Shiatsu. Haar praktijk in lichaaamswerk inspireert en overlapt met haar artistiek professioneel parcours. Ze wil mensen meenemen in een non-verbale zone om via lichaams- en beeldtaal contact te maken met elkaar.

Lies Mahy

yogi / danser / docent. Na 10 jaar professioneel werken als danseres en dansdocente, volgt Lies in de zomer van 2014 haar eerste yogaopleiding in Griekenland. Daarna blijft ze zich bijscholen met workshops en opleidingen in binnen- en buitenland. Ze geeft les in verschillende yogastudio’s in het Antwerpse.

 

€40 p.p.

Min. 14 deelnemers

Vóór 23 november inschrijven aub!

Aanmelden kan via https://www.yogaenco.be/contact. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE70 9731 6766 3625.