NIEUWE LESSENREEKSEN! 27/2 t.e.m. 27/3

Ochtendreeks: 11.00-12.15 met Bert 

Avondreeks: 19.00-20.15 met Elize 

Sommige mensen lopen al een tijdje rond met het idee om te starten met yoga. Toch zijn er soms obstakels die hen ervan weerhouden om de stap naar de studio te zetten. Voor hen riepen we deze 5-weken durende lessenreeks in het leven.

Zou jij willen starten met yoga, maar ben je (om welke reden dan ook) onzeker? Zou je graag al wat basisbagage mee hebben voor je instapt in andere lessen? Of ben je al een tijdje bezig met yoga en wil je een opfrissingscursus van een aantal poses? Dan is deze Start-2-Yoga iets voor jou.

Elize en Bert gaan samen met jou op pad. Ze laten je kennismaken met een reeks basishoudingen en diepen ze uit. Ook de zonnegroet, een aantal ademhalingstechnieken en een kort stukje theorie komen aan bod, alsook een overzicht van de verschillende yogavormen.

Je schrijft in voor de 5 lessen en betaalt op voorhand: €60/p.p. Mensen die reeds een 10-beurtenkaart hebben of aankopen, kunnen ook die gebruiken voor de betaling van de lessenreeks. Zij betalen dan €50 voor de 5 lessen.

 

Min. aantal deelnemers: 6.