VRIJ 12, 19, 26 NOV, 3 & 10 DEC

19.45-21.00

Sommige mensen lopen al een tijdje rond met het idee om te starten met yoga. Toch zijn er soms obstakels die hen ervan weerhouden om de stap naar de studio te zetten. Voor hen riepen we deze 5-delige lessenreeks in het leven.

Zou jij willen starten met yoga, maar ben je (om welke reden dan ook) onzeker? Zou je graag al wat basisbagage mee hebben voor je instapt in andere lessen? Of ben je al een tijdje bezig met yoga en wil je een opfrissingscursus van een aantal poses? Dan is deze Start-2-Yoga iets voor jou.

De docenten gaan samen met jou op pad. Ze laten je kennismaken met een yogastijl: hatha, yin, vinyasa, kundalini en meditatie. Ademhalingstechnieken komen ook aan bod en een inleiding in de yogafilosofie.   

 

Inschrijven kan via https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op BE709731 6766 3625.

Prijs: €65. Je kan de reeks ook betalen met een 10-beurtenkaart (€110). De overige 5 beurten kan je dan gebruiken voor de gewone lessen.

 

Je schrijft in en betaalt steeds voor de volledige reeks, ook als je één van de lessen niet kan bijwonen. Alleen mits doktersattest kan je een gemiste les inhalen op een later tijdstip. Betalings- en annuleringsvoorwaarden vind je bij ‘Prijzen’.