Nieuwe reeks in september

Sommige mensen lopen al een tijdje rond met het idee om te starten met yoga. Toch zijn er soms obstakels die hen ervan weerhouden om de stap naar de studio te zetten. Voor hen riepen we deze 5-delige lessenreeks in het leven.

Zou jij willen starten met yoga, maar ben je (om welke reden dan ook) onzeker? Zou je graag al wat basisbagage mee hebben voor je instapt in andere lessen? Of ben je al een tijdje bezig met yoga en wil je een opfrissingscursus van een aantal poses? Dan is deze Start-2-Yoga iets voor jou.

De docente gaat samen met jou op pad. Ze laat je kennismaken met basishoudingen en -begrippen en een aantal yogastijlen en  ademhalingstechnieken.    

Inschrijven kan via https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co/Reserveren. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op BE27 9731 6460 3273.

Prijs: €65. Je kan de reeks ook betalen met een 10-beurtenkaart (€115). De overige 5 beurten kan je dan gebruiken voor de gewone lessen.

Je schrijft in en betaalt steeds voor de volledige reeks, ook als je één van de lessen niet kan bijwonen. Alleen mits doktersattest kan je een gemiste les inhalen op een later tijdstip. Betalings- en annuleringsvoorwaarden vind je bij ‘Prijzen’.