NIEUWE REEKS DIN 13/11 t.e.m. 11/12 (19.00-20.15)

Sommige mensen lopen al een tijdje rond met het idee om te starten met yoga. Toch zijn er soms obstakels die hen ervan weerhouden om de stap naar de studio te zetten. Voor hen riepen we deze 5-weken durende lessenreeks in het leven.

Zou jij willen starten met yoga, maar ben je (om welke reden dan ook) onzeker? Zou je graag al wat basisbagage mee hebben voor je instapt in andere lessen? Of ben je al een tijdje bezig met yoga en wil je een opfrissingscursus van een aantal poses? Dan is deze Start-2-Yoga iets voor jou.

Elize gaat samen met jou op pad. Ze laat je kennismaken met een reeks basishoudingen en diept ze uit. Ook de zonnegroet, een aantal ademhalingstechnieken en een kort stukje theorie komen aan bod, alsook een overzicht van de verschillende yogavormen.

Je schrijft in voor de 5 lessen en betaalt op voorhand: €60/p.p. Mensen die reeds een 10-beurtenkaart hebben of aankopen (€100), kunnen ook die gebruiken voor de betaling van de lessenreeks. Er worden dan 5 lessen van geblokkeerd.

Min. aantal deelnemers: 6.

Aanmelden kan via https://www.yogaenco.be/contact. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op: BE70 9731 6766 3625.

OPGELET: indien je een les niet kan bijwonen, dan kan deze alleen worden ingehaald mits voorlegging van een doktersattest.