DON 11 NOV

9:30-12:30

Met Marjolein Elvers 

Veel mensen willen wel een platte(re) buik, velen streven misschien naar het ideaal van een “6 -pack”.
Die 6-pack alleen waarborgt echter niet dat je geen risico loopt op of last krijgt/hebt van rugklachten, een slechte lichaamshouding, bekkeninstabiliteit, incontinentie, nekklachten, stijve spieren en gewrichten etc. Het is zelfs zo dat door op een onjuiste manier je buikspieren te oefenen, je juist MEER klachten in de hand kan werken.

In de Core Secrets Workshop bekijken we wat het ECHT betekent om een goed functionerende en sterke “core” te hebben. We behandelen en oefenen de ademhaling, bekkenbodem-, buik- en rugspieren. We leren hoe deze juist te activeren en SAMEN te laten werken. Op die manier vormen we één systeem dat kracht, stabiliteit en flexibiliteit aan je lichaam geeft.

Marjolein Elvers is professioneel balletdanseres en gediplomeerd pilates- en yogadocente. Ze woonde en werkte in o.a. Australië, New York, Dubai, Den Haag en Brussel. Nu verblijft ze in België en deelt ze graag haar core stability kennis met jou.

€ 50 p.p.

Min. 6 deelnemers

Inschrijven kan via https://www.supersaas.be/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren.

Je reservering is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op reknr. BE709731 6766 3625. Betalingsvoorwaarden: zie prijzen.